Rotat

Täältä löydät Zaya’s kesyrottalan jalostuskäytössä olevat eläimet. Tietoja päivitetään muutaman kuukauden välien.

Omat rottani asustelevat Critter Nation häkeissä. Emot poikasineen hieman pienemmissä poikasille sovissa häkeissä. Dunia on myös käytössä, mutta yleensä vain astutuksessa. Rottieni pääkuivaruokana on Altromin rottapelletti. Lisäksi ne saavat sillon tällöin koirannappuloita ja tietenkin tuoretta ravintoa.

Zaya’s kesyrottala on sijoittanut kesyrottia jo vuodesta 1993. Osa sijoituskodeista on toiminut yhteistyössä kanssani jo vuosia. Sijoituskodit ovat tarkoin valittuja ja olen kaikille erityisen kiitollinen eläinten erinomaisesta hoidosta. Sijoituskotien avulla voin pitää omien kotona asuvien eläinten määrän järkevissä mittasuhteissa. Toisin sanoen sijoituskodit ovat mahdollistaneet laajemman jalostuspohjan omalla panostuksellaan. Sijoitan sekä uroksia että naaraita.

Jos olet kiinnostunut toimimaan sijoituskotina, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse (045-2778434) niin kerron sijoitustoiminnasta lisää ja voimme miettiä sopivaa sijoituseläintä sinulle. Sijoituskodin tulisi sijaita Turussa tai enintään 100 kilometrin päästä Turusta, mutta jos olet kiinnostunut näyttelyistä, kauempikin paikkakunta voi tulla kyseeseen.